LIVEMUZIEK
19u @ Villa Bota Bar: Chibi Ichigo + guests Yung Mavu & Pretty Boy Dro
“Chibi Ichigo heeft haar eigen stijl en plek veroverd met Russische/Engelse rap. Haar shows representeren wat de artieste zelf meegemaakt heeft. Die puurheid is voor mij essentieel.” - Mike van radioshow Parelduiker.

 

20u @ Buitenpodium: Kolonel Djafaar
“Met 9 muzikanten op het podium is elk optreden van deze afrobeat/ethiojazz-band een feest voor de dansbenen.” - Mike van radioshow Parelduiker.

 

21u @ Villa Bota Bar: KRANKk
"Live UK garage, maar dan gewaagd en infused met andere genres. Elk nummer heeft een ander karakter en ondergaat een genrewending. Mijn must-see tip van die avond!" - Mike van radioshow Parelduiker.

 

22u @ Buitenpodium: Eddy Ape
“Na succesvolle shows van de Brusselse rapper in het VK, in de AB en op Couleur Café, ben ik superblij dat we hem ook in Brugge hebben kunnen strikken. Eigentijdse rap matcht nu eenmaal met een jong festival.” - Mike van radioshow Parelduiker.

 

RADIO
17u - 19u: Gratis workshop ‘Radio maken voor beginners’. Zit aan de knoppen van de radiostudio leer de kneepjes van het radiovak. Inschrijven in Villa Bota.
17u - 19u: Liveradio op het radiopodium. Guest: Parelduiker
19u - 21u: Open studio in Villa Bota. Ga binnen kijken, ontdek de vernieuwde radiostudio en krijg info over de radiowerking.
19u - 00u: DJ-set van Stay Fresh Hip Hop Adventures van Radio Scorpio

 

AFTERPARTY IN DE FACTOR CLUB
Kraanplein 6. Gratis toegang. Drankbonnen van SIGNAAL zijn ook geldig in de Factor Club
‘Urban, eclectic & groovy’’
23u - 01u: Collectiq
01u - 03u: Mondaze Radio
03u - 05u: DXRDXN