> Waar en wanneer?

Signaal is het eerste radiofestival van het land en gaat door van 27 tot en met 30 juni 2019 in het Koningin Astridpark te Brugge. Dit gratis festival opent iedere dag om 16u en het feest gaat 's nachts vanaf middernacht verder in de Factor Club (Kraanplein 6). In het Astridpark gaan de concerten zowel buiten als binnen in Villa Bota door.

> Bereikbaarheid

We moedigen verplaatsingen per fiets, te voet of met het openbaar vervoer aan. Met de auto het centrum van Brugge betreden is geen evidentie en we denken natuurlijk aan het milieu. Zowel aan het Park als bij de Factor Club worden fietsenstallingen voorzien. 

> Eten en drinken

Aan de zomerbar kun je dranken verkrijgen, maar op het terrein is er ook de mogelijkheid om je maag te vullen. We werken met een bonnetjessysteem. Deze bonnen kun je cash of met de bankkaart aankopen. Ook hier denken we aan het milieu: we schenken de dranken in onze eigen herbruikbare bekers. Daarvoor betaal je de waarborg van één bonnetje. De beker kun je nadien inruilen tegen een nieuw bonnetje, of tegen geld. Omdat wij het festival graag gratis willen houden, vragen wij vriendelijk geen eigen drank of eten te nuttigen.

> Denk aan je oren!

Om de concerten te kunnen horen, moet het natuurlijk luid genoeg klinken. Bescherm je oren en breng oordopjes mee, of vraag er aan de verschillende standen. Wij bieden je die graag gratis aan, zodat je ook in de toekomst van concerten zult kunnen genieten.

> Hou het netjes

Graag houden wij de locaties proper. Uiteraard helpen vrijwilligers mee het Park op te ruimen, maar als je zelf je afval in één van de vele vuilnisbakken werpt, maken we samen een wereld van verschil.

> EHBO

Heb je een akkefietje voor? Spreek dan gerust één van de vele medewerkers aan en we helpen je verder met de nodige eerste hulp. Het Entrepot en Villa Bota zijn echter niet aansprakelijk voor gebeurlijke ongevallen op het festivalterrein.

> Ik wil helpen!

Het volledige festival wordt mee gedragen door vrijwilligers. Wil je zelf de handen uit de mouwen steken en in een fantastisch team enthousiaste mensen terechtkomen? Stuur dan snel een mailtje naar charlotteathetentrepot.be