Tijdens de lockdown tilden producers het DIY-gegeven naar een hoger niveau. Tijdens de producer talks gaan we dieper in op hun creatieproces en geven we duiding bij de liveset.

05.07 - TruckStream

12u - 13u: Producer Talks met LXNGTN & FARES

Lambrechts begon drie jaar geleden met ‘WeZienWel’. Onder die naam gaf hij heel wat geslaagde feestjes, onder meer in de Charlatan op de Vlasmarkt, maar na een tijdje begon hij te dromen van meer.  Intussen heeft hij een platenlabel opgericht met als eerste artiesten LXNGTN & FARES onder zijn hoede.   
Het project is een live-uitvoering van House en minimal met live gitaar met een hoge muzikaliteit en dansbaarheidgehalte. 

18u - 19u: Producer Talks met First

Met hun elektronisch project First vormen Elektronica muzikant Pieter Vochten en zangeres/muzikant Jasmin Smolders een balans tussen ruwe en breekbare elementen. Met hun industriële beats, eclectische synths en heldere klanken vormen zij een donker en melancholisch en toch uiterst dansbaar geheel.  
Denk aan, Fever ray, Cryistal Castles, en Rumours van eigen bodem. Ze brachten begin dit jaar hun eerste debut EP uit ‘First’.

21u - 22u: Producer Talks met Tristan Vandenbouhede

Tristan Vandenbouhede kennen we van ‘The Heavy Crown’. Hij heeft sinds kort, met zijn One-man-project Lithium Stickers 2 indrukwekkende singles uit. ‘Who’s gonna love me’ en ‘A peach of a day’. We hebben Tristan uitgenodigd om vanuit zijn studio een speciaal voor deze dag voorbereide elektronica set te brengen. We gokken een heel sfeervolle, muzikale en misschien zelfs dansbare eighties based set te horen zullen krijgen. Het zal in ieder geval, ook voor Tristan een one of a kind ervaring zijn!

RVSP via ons Facebookevent